932 17 83 96

689 29 35 68

info@creixbarcelona.com

c/ Teodor LLorente, nº 2, Baixos,
08041 Barcelona

Teràpia ocupacional adults

Psicologia multidisciplinar

La teràpia ocupacional

La teràpia ocupacional és una professió sociosanitària mitjançant la qual, a través de l’ocupació diària de les persones (vestir-se, rentar-se, alimentar-se, utilitzar transport públic, anar de compres, desenvolupar els interessos lúdics recreatius, etc..), té com a objectiu possibilitar a les persones una independència quan han patit una malaltia, o limitació en els seus aspectes sensorials, cognitius, motrius o psicosocials, o quan estan en risc de patir aquesta limitació; és per tant una intervenció rehabilitadora i preventiva.

El/la terapeuta ocupacional actua com a intermediari entre la persona discapacitada i el seu entorn. Preveu el deteriorament i manté o estimula les capacitats de la persona. Per tant, ha de ser capaç de facilitar el màxim desenvolupament de funcions, reduir, corregir o compensar els efectes d’una patologia, afavorir l’autonomia física, personal i social de la persona, i aconsellar solucions pràctiques que afavoreixin la integració a l’entorn.

Si necessites assessorament sobre diferents alternatives per millorar la teva autonomia després d’haver patit un dany neurològic, aquesta és la disciplina que et pot ajudar.

No t'ho pensis més

Contacta amb nosaltres