932 17 83 96

689 29 35 68

info@creixbarcelona.com

c/ Teodor LLorente, nº 2, Baixos,
08041 Barcelona

El Centre

Psicologia multidisciplinar

Creix Barcelona

CREIX, Centre de desenvolupament,   és un projecte que sorgeix de l’interès de donar resposta d’una manera integral a les necessitats dels infants, joves i adults en el camp de la salut i l’educació. Neix al 2012 per l’interès dels seus fundadors d’apropar-se i atendre, de manera globalitzada, les dificultats que presenten els infants als aprenentatges. Tots ells vinculats al món de l’educació i la salut, i també mares i pares de fills amb DEA. 

CREIX, inicia aquest  camí de la mà de l’Helena Alvarado, psicòloga, pedagoga i terapeuta que impulsa la proposta a Barcelona. 

Amb el pas dels anys el projecte ha agafat embranzida i té la seva pròpia identitat i és referent a la ciutat de Barcelona, això ha estat possible gràcies als professionals que el configuren. És un equip multidisciplinari d’especialistes, altament qualificats que ha anat evolucionant, actualitzant-se en noves tècniques terapèutiques per a la millora de la qualitat de vida de la població infantil, juvenil i adulta.

El centre CREIX es troba situat al barri d’Horta Guinardó en una zona molt ben comunicada. L’espai compta  amb una entrada de fàcil accés. Des del centre  CREIX, volem oferir-vos unes instal·lacions de qualitat que us permetin sentir-vos còmodes i quasi com a casa vostra. El centre disposa d’una àmplia recepció i sala d’espera, despatxos totalment equipats per infants i adults, banys, una gran sala de psicomotricitat. Tot el centre està adaptat per a minusvàlids. Us esperem!

No t'ho pensis més

Contacta amb nosaltres