932 17 83 96

689 29 35 68

info@creixbarcelona.com

c/ Teodor LLorente, nº 2, Baixos,
08041 Barcelona

Equip

Psicologia multidisciplinar

Coneix-nos

Creix és un equip de persones

Jordi Gerona

Fundador
Director general
gerona@creixbarcelona.com

Yolanda Otal

Fundadora
Mestra de primària
Professora de secundària
Lli. Història de l'art
otal@creixbarcelona.com

Isabel López Vivancos

Fundadora
Pedagoga terapèutica
Psicomotricista
Professora de secundària
lopez@creixbarcelona.com

Laura García Beltrán

Psicòloga i coach
Núm. Col·legiada 20813
Coordinadora de la unitat de psicologia
Especialista en Teràpia Breu Estratègica i Familia
Certificada en Disciplina Positiva
garcia@creixbarcelona.com
Va realitzar la seva formació com a terapeuta en el Centre de Teràpia Estratègica d'Arezzo, sota la supervisió directa de Giorgio Nardone.
Està certificada en disciplina positiva en la família. Compta amb catorze anys d'experiència treballant com a terapeuta amb adults, adolescents i famílies a Bogotà i Barcelona.
Actualment, està cursant un màster en violència de gènere i igualtat en la VIU.
És mare de Vera i Oliver, els seus dos grans mestres.

Paula Márquez

Logopeda
Núm. Col·legiada 4413
Coordinadora de la Unitat de Logopèdia i Dificultats d’Aprenentatge
Especialista en Atenció Precoç i Família
Especialista en Dificultats d’Aprenentatge
marquez@creixbarcelona.com
La Paula és graduada en Logopèdia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna).
Quan va acabar els seus estudis, va especialitzar-se en dificultats d’aprenentatge. Més endavant va estar col·laborant amb un CDIAP de Barcelona (Centre d’Atenció Precoç), i va ser quan va decidir especialitzar-se i realitzar el Màster en Atenció Precoç i Família a la Universitat Ramon Llull.
Per a ella la comunicació és la base de la socialització, i hi ha moment on a vegades es necessita una petita empenta. La màgia de la Logopèdia és poder acompanyar i ajudar a infants, joves i adults en el llenguatge (oral i escrit) i la comunicació.

Txell Gimeno

Terapeuta ocupacional i psicomotricista
Núm. Col·legiada 326
Coordinadora de la Unitat de Teràpia ocupacional i Psicomotricitat
Especialista en Atenció precoç i Teràpia psicomotriu
Especialista en Neurorehabilitació
gimeno@creixbarcelona.com
La Txell és graduada en Teràpia Ocupacional per la UAB. Va fer un màster en trastorns del llenguatge i de parla, i un altre de neurorehabilitació. Posteriorment es va graduar en Magisteri d'Educació Infantil i Psicomotricitat educativa i d'ajuda terapèutica. Ha col·laborat en diversos centres clínics de teràpia, així com a escoles, aportant una mirada respectuosa i d'abordatge global sobre els malestars de la infància i l'adolescència.
Per ella, les primeres etapes de la infància són clau per a què la persona pugui assolir la seva autonomia i benestar emocional. Per tant, és important poder pensar, juntament amb la família, quines són les dificultats o problemes que presenta l'infant per poder acompanyar-lo cap al seu desenvolupament integral (relacions socials, desenvolupament del joc, accés als aprenentatges i autonomia personal).

Carlota Ramírez

Psicòloga general sanitària
Núm. Col·legiada 28247

Intervenció infanto-juvenil i familiar.
Especialista en teràpia integradora.
Especialista en dificultats d'aprenentatge.
ramirez@creixbarcelona.com
La Carlota és graduada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). Quan va acabar el grau va realitzar el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària en la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). Més tard, es va especialitzar en dificultats d'aprenentatge i en intervenció infanto-juvenil i familiar.
L'any 2022 va dur a terme un Postgrau en Teràpia Integradora a la Universitat de Nebrija, ja que per ella no hi ha una única manera de definir a la persona.
Actualment, està fent els seus estudis de Doctorat en Psicologia a la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). L'apassiona acompanyar i veure créixer a les persones.

Marta Gerona Otal

Psicòloga general sanitària
Núm. Col·legiada 28859

Intervenció infanto-juvenil i adults.
Especialista en Infància i Adolescència
martagerona@creixbarcelona.com
La Marta és graduada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull - Blanquerna. Des de fa molts anys treballa en l'àmbit del lleure com a monitora i directora, especialment amb infants en risc d'exclusió social i dificultats d'aprenentatge. Com també realitza formacions en escoles i cursos de lleure. Quan va acabar els estudis, va decidir estudiar el Màster General Sanitari a la UNIR, per a poder endinsar-se en l'àmbit sanitari. Està acreditada per a la passació del Test ADOS d'Autisme per a infants i adults. Actualment, està estudiant el Màster Universitari de Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i Estratègies d'Intervenció, de la UOC, al mateix temps que realitza l'Especialització en Altes Capacitats a la UNIR. Per ella és molt important el treball integral dels infants, adolescents i adults, en la seva part emocional i racional.

Maria Giménez

Psicòloga general sanitària
Núm. Col·legiada 27125

Especialista en teràpia cognitivo-conductual i integradora.
Especialista en dificultats d’aprenentatge.
Especialista en psicologia forense.
gimenez@creixbarcelona.com
La Maria és graduada en Psicologia per la Universitat de València. Es va especialitzar en l’àmbit de l’avaluació psicològica des de l’exercici com a pèrit i els informes diagnòstics (Màster de Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica – Universitat Internacional de Catalunya).
Posteriorment, va ampliar la seva experiència com a terapeuta formal (Màster de Psicologia General Sanitària – Universitat Internacional de València) tant en atenció a població infanto-juvenil com en adults. Per la Maria, la formació continua és clau a l’hora del procés d’acompanyar, pel que ha seguit educant-se tant en diverses àrees com l’abús sexual, adopcions, dèficits atencionals, i la intervenció a través d'estimular les funcions executives. A més, la Maria interpreta la psicologia com un espai de trobada conjunta on créixer amb respecte i calidesa.

Tania Molina Alba

Logopeda
Núm. Col·legiada 4930

taniamolina@creixbarcelona.com
La Tània és graduada en Logopèdia per la Universitat de Màlaga. Es va especialitzar en atenció precoç per la universitat de Sant Jorge. Actualment, està estudiant un màster de Neurologopeda a ECNPL (Escola Clínica de Neuropsicològica - Sant Pau). Sempre va tenir clar que li agradaria treballar ajudant als altres i que es voldria dedicar a un ambient clínic, per això, el dia que va descobrir la logopèdia va saber que seria el seu futur. El seu objectiu es continuar formant-se professionalment, per tal que els nens i adults aprenguin amb ella, tant com ella aprèn d'ells.

Clara Barnadas Nadal

Psicòloga infantojuvenil
Núm. Col·legiada 31291

clarabarnadas@creixbarcelona.com
La Clara és graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Va continuar formant-se en Teràpia Constructivista i Sistèmica (Universitat de Barcelona), ja que entén la construcció d'identitat de la persona des de la xarxa de significats que va elaborant, directament relacionada amb el seu sistema familiar. El seu recorregut en atenció infantojuvenil s'inicia en espais de lleure, i encara que estigui acabant l'especialització sanitària, segueix treballant en l'àmbit educatiu. Compta amb experiència en atenció a la diversitat funcional intel·lectual, atenció precoç i acompanyament emocional en escoles d'alta complexitat. Entén la seva tasca psicopedagògica des de l'atenció integral, situant els aspectes emocionals com a base per a fer un treball d'aprenentatges significatiu.

Camila Baptista

Psicomotricista
Associada a l'APP Nº 464

Especialista en acompanyament familiar primera infància.
Diplomada en teràpia psicomotriu infantil
Llicenciada en psicomotricitat. camilabaptista@creixbarcelona.com
La Camila és llicenciada en Psicomotricitat a la Universitat catòlica d'Uruguai, s'ha especialitzat en teràpia psicomotriu infantil i amb adolescents. És una convençuda de per acompanyar el desenvolupament dels nens, sobretot en les primeres etapes de la vida és fonamental treballar colze a colze amb les seves famílies, per la qual cosa va realitzar un màster en acompanyament familiar a la primera infància.
Com a psicomotricista veu el subjecte com una unitat global que inclou allò psico-neuro-emocional i mitjançant el joc coporal, els jocs grafoplàstics i la relaxació terapèutica acompanyarà els nens a conèixer altres maneres de ser i fer amb el seu cos.

Gloria Yepes Llamas

Administrativa
Comptable

Graduada social

Tannia Mejía

Secretaria
Administrativa
Tècnica superior en comerç, màrqueting i publicitat.
Estudiant de comunicació
La Tannia és tècnica superior en comerç, màrqueting i publicitat. Actualment, és estudiant de comunicació a la UOC.
La trobareu a les tardes a la recepció del centre i si necessiteu informació o programar una visita, és qui us atendrà i intentarà ajudar-vos. També és l'encarregada de portar les xarxes socials i la comunicació al nostre centre.

Col·laboradores

Helena Alvarado

Psicòloga infanto-juvenil i adults. TBE
Pedagoga Terapeuta
Logopeda habilitada

Roser Escarpenter Barris

Psicóloga Clínica Infanto-juvenil i adults
Psicòloga sanitària

No t'ho pensis més

Contacta amb nosaltres