932 17 83 96

689 29 35 68

info@creixbarcelona.com

c/ Teodor LLorente, nº 2, Baixos,
08041 Barcelona

Equip

Psicologia multidisciplinar

Coneix-nos

Creix és un equip de persones

Jordi Gerona

Fundador
Director general
gerona@creixbarcelona.com

Yolanda Otal

Fundadora
Mestra de primària
Professora de secundària
Lli. Història de l'art
otal@creixbarcelona.com

Isabel López Vivancos

Fundadora
Pedagoga terapèutica
Psicomotricista
Professora de secundària
lopez@creixbarcelona.com

Laura García Beltrán

Psicòloga i coach
Núm. Col·legiada 20813
Coordinadora de la unitat de psicologia
Especialista en Teràpia Breu Estratègica i Familia
Certificada en Disciplina Positiva
garcia@creixbarcelona.com
Va realitzar la seva formació com a terapeuta en el Centre de Teràpia Estratègica d'Arezzo, sota la supervisió directa de Giorgio Nardone.
Està certificada en disciplina positiva en la família. Compta amb catorze anys d'experiència treballant com a terapeuta amb adults, adolescents i famílies a Bogotà i Barcelona.
Actualment, està cursant un màster en violència de gènere i igualtat en la VIU.
És mare de Vera i Oliver, els seus dos grans mestres.

Paula Márquez

Logopeda
Núm. Col·legiada 4413
Coordinadora de la Unitat de Logopèdia i Dificultats d’Aprenentatge
Especialista en Atenció Precoç i Família
Especialista en Dificultats d’Aprenentatge
marquez@creixbarcelona.com
La Paula és graduada en Logopèdia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna).
Quan va acabar els seus estudis, va especialitzar-se en dificultats d’aprenentatge. Més endavant va estar col·laborant amb un CDIAP de Barcelona (Centre d’Atenció Precoç), i va ser quan va decidir especialitzar-se i realitzar el Màster en Atenció Precoç i Família a la Universitat Ramon Llull.
Per a ella la comunicació és la base de la socialització, i hi ha moment on a vegades es necessita una petita empenta. La màgia de la Logopèdia és poder acompanyar i ajudar a infants, joves i adults en el llenguatge (oral i escrit) i la comunicació.

Txell Gimeno

Terapeuta ocupacional i psicomotricista
Núm. Col·legiada 326
Coordinadora de la Unitat de Teràpia ocupacional i Psicomotricitat
Especialista en Atenció precoç i Teràpia psicomotriu
Especialista en Neurorehabilitació
gimeno@creixbarcelona.com
La Txell és graduada en Teràpia Ocupacional per la UAB. Va fer un màster en trastorns del llenguatge i de parla, i un altre de neurorehabilitació. Posteriorment es va graduar en Magisteri d'Educació Infantil i Psicomotricitat educativa i d'ajuda terapèutica. Ha col·laborat en diversos centres clínics de teràpia, així com a escoles, aportant una mirada respectuosa i d'abordatge global sobre els malestars de la infància i l'adolescència.
Per ella, les primeres etapes de la infància són clau per a què la persona pugui assolir la seva autonomia i benestar emocional. Per tant, és important poder pensar, juntament amb la família, quines són les dificultats o problemes que presenta l'infant per poder acompanyar-lo cap al seu desenvolupament integral (relacions socials, desenvolupament del joc, accés als aprenentatges i autonomia personal).

Carlota Ramírez

Psicòloga general sanitària
Núm. Col·legiada 28247

Intervenció infanto-juvenil i familiar.
Especialista en teràpia integradora.
Especialista en dificultats d'aprenentatge.
ramirez@creixbarcelona.com
La Carlota és graduada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). Quan va acabar el grau va realitzar el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària en la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). Més tard, es va especialitzar en dificultats d'aprenentatge i en intervenció infanto-juvenil i familiar.
L'any 2022 va dur a terme un Postgrau en Teràpia Integradora a la Universitat de Nebrija, ja que per ella no hi ha una única manera de definir a la persona.
Actualment, està fent els seus estudis de Doctorat en Psicologia a la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). L'apassiona acompanyar i veure créixer a les persones.

Marta Gerona Otal

Psicòloga general sanitària
Núm. Col·legiada 28859

Intervenció infanto-juvenil i adults.
Especialista en Infància i Adolescència
martagerona@creixbarcelona.com
La Marta és graduada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull - Blanquerna. Des de fa molts anys treballa en l'àmbit del lleure com a monitora i directora, especialment amb infants en risc d'exclusió social i dificultats d'aprenentatge. Com també realitza formacions en escoles i cursos de lleure. Quan va acabar els estudis, va decidir estudiar el Màster General Sanitari a la UNIR, per a poder endinsar-se en l'àmbit sanitari. Està acreditada per a la passació del Test ADOS d'Autisme per a infants i adults. Actualment, està estudiant el Màster Universitari de Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i Estratègies d'Intervenció, de la UOC, al mateix temps que realitza l'Especialització en Altes Capacitats a la UNIR. Per ella és molt important el treball integral dels infants, adolescents i adults, en la seva part emocional i racional.

Tania Molina Alba

Logopeda
Núm. Col·legiada 4930

taniamolina@creixbarcelona.com

Maria Giménez

Psicòloga general sanitària
Núm. Col·legiada 27125

Especialista en teràpia cognitivo-conductual i integradora.
Especialista en dificultats d’aprenentatge.
Especialista en psicologia forense.
gimenez@creixbarcelona.com
La Maria és graduada en Psicologia per la Universitat de València. Es va especialitzar en l’àmbit de l’avaluació psicològica des de l’exercici com a pèrit i els informes diagnòstics (Màster de Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica – Universitat Internacional de Catalunya).
Posteriorment, va ampliar la seva experiència com a terapeuta formal (Màster de Psicologia General Sanitària – Universitat Internacional de València) tant en atenció a població infanto-juvenil com en adults. Per la Maria, la formació continua és clau a l’hora del procés d’acompanyar, pel que ha seguit educant-se tant en diverses àrees com l’abús sexual, adopcions, dèficits atencionals, i la intervenció a través d'estimular les funcions executives. A més, la Maria interpreta la psicologia com un espai de trobada conjunta on créixer amb respecte i calidesa.

Marta García Giménez

Psicòloga i psicopedagoga
Núm. Col·legiada 29373

Especialista en dificultats d'aprenentatge.
mgarciag@creixbarcelona.com
La Marta va estudiar psicologia a la Universitat de Girona, durant el transcurs d'aquesta carrera va estar d'intercanvi a la Universitat de Salamanca on va decidir especialitzar-se en psicologia de l'educació i dificultats d'aprenentatge.
Un cop finalitzats aquests estudis va decidir continuar la seva formació cursant el màster de Psicopedagogia a la Universitat Ramon Llull.
Paral·lelament, s'ha format en cursos d'intervenció emocional i conductual en nens i adolescents.
Actualment, està cursant el grau de Logopèdia a la Universitat de La Rioja per continuar aprenent.
Per ella la correcta detecció i acompanyament en el procés d'aprenentatge i les dificultats que poden haver-hi és fonamental per construir una bona autoestima i correcte desenvolupament en l'infant.

Gloria Yepes Llamas

Administrativa
Comptable

Graduada social

Tannia Mejía

Secretaria
Administrativa
Tècnica superior en comerç, màrqueting i publicitat.
Estudiant de comunicació
La Tannia és tècnica superior en comerç, màrqueting i publicitat. Actualment, és estudiant de comunicació a la UOC.
La trobareu a les tardes a la recepció del centre i si necessiteu informació o programar una visita, és qui us atendrà i intentarà ajudar-vos. També és l'encarregada de portar les xarxes socials i la comunicació al nostre centre.

Col·laboradores

Helena Alvarado

Psicòloga infanto-juvenil i adults. TBE
Pedagoga Terapeuta
Logopeda habilitada

Roser Escarpenter Barris

Psicóloga Clínica Infanto-juvenil i adults
Psicòloga sanitària

No t'ho pensis més

Contacta amb nosaltres