932 17 83 96

689 29 35 68

info@creixbarcelona.com

c/ Teodor LLorente, nº 2, Baixos,
08041 Barcelona

Protocols

Psicologia multidisciplinar

Prodiscat dislexia

Protocols de detecció i actuació en la dislèxia. Àmbit educatiu. Elaborats pel Departament d’Ensenyament conjuntament amb el Col·legi de Logopedes de Catalunya.

En els següents enllaços trobareu els protocols que proposa el departament d’Educació. Com veureu trobem dos documents, un amb l’etapa d’educació infantil i primària i l’altre amb el document de secundària, batxillerat i cicles formatius. No dubteu en preguntar-nos qualsevol consulta que tingueu. Som especialistes en Dificultats d’aprenentatge.

Protocol TDAH

Aquesta guia,  proposada pel departament d’educació,  descriu en l’àmbit escolar els obstacles que suposa el TDAH per al desenvolupament harmònic dels infants i dels joves. De l’altra banda, procura donar eines als docents per encaminar-se cap a les actuacions, les estratègies educatives i els aspectes positius que disminueixen els obstacles, en restringiran les conseqüències i impulsaran l’èxit personal i escolar en l’alumnat amb TDAH. Aquesta guia dona pautes també a les famílies. 

Protocol altes capacitats

Aquesta guia, proposada pel departament d’educació, té com objectiu ajudar en la detecció d’alumnes amb característiques específiques i poder atendre les seves necessitats. Proposa pautes pels docents i per les famílies.

No t'ho pensis més

Contacta amb nosaltres